Tahdon vain sinut

Runoilija ttanjuskaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

18-vuotias taitoluistelija kirjoittelee runoja :)
 

Ei ruoho ole vihreämpää
aidan toisella puolen

Ei meikki tee sinusta kauniimpaa
vain vääristää luonnollista kauneuttasi

Uskoisit minua,
tämä ei toimi näin

Ei auringonpaistetta
ennen sadetta

Siis juostaisiinko yhdessä pois?
Aloitettaisiinko yhdessä ikuinen rakkaustarina?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot