Hyväntekeväisyyt

Runoilija RosaRugosa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.2.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän tarkkailija, joka kirjoittaa lounaismurteella (toivottavasti) viihdyttäviä ja vakaviakin tekstejä ja pyrkii usein kätkemään rivien väliin jotain oivallettavaa.
 

Mul on tarjottu seura ja appu
kauneut ja terveyt ja kaunist kotti.

Mää ole ain kiältäytyn.
Sanon vaa et emmää nyy hual
ko mul o rualaittamine keske.
Kerra olisi saanu alibinki
mutten tarvin sitä mihinkkä.

Mut sillo meinasi lanket
ko luvatti gloria.
Sitä ei juur tavalline ihmine saa.

Kuulost ihan taivaalliselt tarjoukselt.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot