Enerkiakriis

Runoilija RosaRugosa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.2.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän tarkkailija, joka kirjoittaa lounaismurteella (toivottavasti) viihdyttäviä ja vakaviakin tekstejä ja pyrkii usein kätkemään rivien väliin jotain oivallettavaa.
 

Meit väsyttä ain.
Töitte jälkke me maata soffal
mää toises pääs ja koer toises.
Kaks vähintänki keski-ikkäst.
Muns se kyl enemä näky ko muusas.
See sentä innostu viäl eres josta.

Nyy tarvitais enerkiasuunnittelija.
See sais katto misä mättä.
Selvitäis, et onk perint’kaapp vääräs paikas
vai syäk fiikuksentrontt meijä jaksamise?
Potkasis seisattunu enerkiavirra liikkeel
ja annais meil sitä fenksuitsutust.

Mee ollais muusan kans tosi kiitollissi.
Ja annetais heti kaks nimi referenssilistal.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot