Mölyimur

Runoilija RosaRugosa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.2.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän tarkkailija, joka kirjoittaa lounaismurteella (toivottavasti) viihdyttäviä ja vakaviakin tekstejä ja pyrkii usein kätkemään rivien väliin jotain oivallettavaa.
 

Hän kuulus kodinkonete heimo.

Ol noppi ja tehokas
ja tosi hiljane käyntiääneltäs.
Toimintasäre muutam metri
neljä seinä sisäl.
Vaihrettavin suulakkein millo mitäki:
soppakauhast siivousrätti
ja silmneulast silitysrautta.

Poistote suaratusjärjestelm
ol huippuluakka:
hän pit kaik möly sisäläs.
Mölypuss oliki ain ihan piukas
ko toise koton oikke tuulettiva.

Mut merkkivalo hänes ei ollu
- ilmasemas lataustarvett.

Ko mölyimurist lopus virt
ni sen suaratusjärjestelm pett.
Se avas suus
ja huus suara huutto.
Pääst ulos kaik
mitä sisäl ol kokkontun.

Ja kaik muu oliva kerranki hilja.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot