Järjetönt elämä

Runoilija RosaRugosa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.2.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän tarkkailija, joka kirjoittaa lounaismurteella (toivottavasti) viihdyttäviä ja vakaviakin tekstejä ja pyrkii usein kätkemään rivien väliin jotain oivallettavaa.
 

Ain ensi järjell.
Tuntteil sitt jos niill jää tila.
Eikä niill koska jääny.
Hän pist ne ain syrjä.
Taka-alal.
Mialuite ihan kokonas piilo.

Ja sitt ne loppujen lopuks tekivä kapina.
Tunkiva koloistas ulos
vellosiva valtoimenas.
Eikä järjest ollu mittä hyätty.

Siäl heit o aika mont.
Suljetul osastol.
Entissi järki-ihmissi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot