Milloin se loppuu?

Runoilija memmumemmu

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.12.2005
Viimeksi paikalla: 4.9.2021 19:20

Asuinpaikka: Siikalatva
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.1.1991

 

Lähdin taivaltamaan tietä pitkin olemattomiin
Ja ei ajatustakaan siitä että kääntyisin takaisin.
Lennänkö unelmieni matkassa?

Olen vahvoillani jatkamaan eteenpäin,
jos nyt käännyn takaisin niin kierrän ikuisesti
tuskan kehää.
Olen yhtä hento kuin silkkipaperi jonka sinä
vain voit repiä.

Kierrämmekö yhdessä tuskan kehää?
Milloin se loppuu?
Nyt olen valmis sanomaan ne viimeiset sanani -
Rakastan sinua.!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot