Ensimmäinen suudelma.

Runoilija memmumemmu

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.12.2005
Viimeksi paikalla: 4.9.2021 19:20

Asuinpaikka: Siikalatva
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.1.1991

 

Sinut tapasin ja se tuntui kuin se olisi ollut toiveunta.
Otin hellästi kädestäsi kiinni ja kuin lämpimät kätesi olivatkaan.
Sydämeni oli kylmä,rikki ja kahlittu.

Ensimmäinen suudelma sai minut vapisemaan kyyneliä pidätellen.
Ensimmäinen suudelma oli askel seuraavaan yöhön.
Ensimmäinen suudelma oli lämmin ja turvallinen.
Ensimmäinen suudelma sulatti sydämeni ja vapautti kahleista.

Sylissäsi minulla oli turvallista ja lämmintä.
Leijuin pilvilinnoissa enkä saanut otetta tähän hetkeen,
jolloin tajusin että sinun pitää lähtee.
Sydämeeni viilsi ja sanoit "hei hei" suudelmien jälkeen.

Ensimmäinen suudelman oli askel seuraavaan päivään jolloin
sinut omakseni sain.
Ensimmäinen suudelma oli askel rakkauteen.

Ei rakkautta hukkaan heittää saa.
Ei koskaan tuu aikaa parempaa.

Selite: 
Runo tuli mieleen musiikkia kuunnellessa :) elikkä tämä nyt oli tämmönen nopeesti tekastu... Runo kertoo rakkaudesta kaipuusta ja epätoivosta mutta myös onnellisuudesta :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot