huomaamaton.

Runoilija memmumemmu

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.12.2005
Viimeksi paikalla: 4.9.2021 19:20

Asuinpaikka: Siikalatva
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.1.1991

 

Kävelin,kävelin ja kävelin vain
suoraan huomaamatta sinua.
Sydämeni hakkaa,vaikea hengittää,
mahaa kutittaa.

Olenko rakastunut?
Onko mahassani perhosia jotka haluavat ulos?
Antaisinko itselleni sen tilaisuuden että
saisin rakastua uudelleen?
Särkyykö rakkaus taas ja mitä meille siitä jää?

Pakko kohdata sinut jälleen.
Nimestäsi ei ole tietoakaan.
Valloita sydämeni,sen vain pyydän.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot