Ehkä

Runoilija Missy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2013
Viimeksi paikalla: 23.2.2016 20:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan kaikki tekstini niinkuin ne mieleeni tulevat. Ne ovat mitä ovat. Palaute on aina tervetullutta ja toivoisin että myös muutkin tekstini saisivat lukijan huomiota kuin aina vaan ne uusimmat tuotokset.
Kiitos kaikille teille jotka runojani luette ja ehkä myös vierailette blogissakin.  :)Olkaa rohkeita ja antakaa palautetta.

Voiko antaa anteeksi mutta ei unohtaa?
 

Astun paljain jaloin lattialle.
Sinä tulet taakseni
ja
tuoksut sateelta.

Sulje suusi.
Rakasta minut.

Hitaasti tunnen sykkeeni nousevan
kuin pienet aallot isossa meressä.

Rakastun ihoosi.

Kasvosi kynttilän valossa
kertovat elämäsi tarinaa menneisyydestä.

Sanoja ei tarvita ilmaan lentämään.

Ehkä joskus vielä kuulun ihoosi
tulevaisuutena.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau

huikean hienosti runoilet, juuri näin rakkausruno vie, viettelyksestä hurmioon

 

Käyttäjän kaikki runot