Cherry blossom girl

Runoilija Missy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2013
Viimeksi paikalla: 23.2.2016 20:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan kaikki tekstini niinkuin ne mieleeni tulevat. Ne ovat mitä ovat. Palaute on aina tervetullutta ja toivoisin että myös muutkin tekstini saisivat lukijan huomiota kuin aina vaan ne uusimmat tuotokset.
Kiitos kaikille teille jotka runojani luette ja ehkä myös vierailette blogissakin.  :)Olkaa rohkeita ja antakaa palautetta.

Voiko antaa anteeksi mutta ei unohtaa?
 
  Lähes saavuttamattomissa
  olet ollut minulle iät ja ajat.
  Sinun kepeät askeleesi eivät ole
  kopisseet olohuoneessa pitkiin aikoihin.

  Tunnen poltteen kehossani,
  pienen piikkiriikkisen vihlaisun
  kun muistan sinun helmeilevän hikisen ihosi.

  Kyyhkysen kevein siiven iskuin,
  huumaannuin tuoksuusi, sinun läsnäoloosi.
  Otit minut varmoin ottein.
  Teit minulle kaikkea sitä
  mitä halusit ja mistä nautit.
  Olit minun mon chèri.

  Olit taide kehossani,
  kaikissa olomuodoissa mitä
  ihmisen silmät vain ikinä
  pystyivät näkemään ja havaitsemaan.

  Olin sinun tyhjä taulu,
  johon loit joka kerralla
  uuden värien ja eksotiikan loiston.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot