Kun maailmani tuhoutui

Runoilija Missy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2013
Viimeksi paikalla: 23.2.2016 20:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan kaikki tekstini niinkuin ne mieleeni tulevat. Ne ovat mitä ovat. Palaute on aina tervetullutta ja toivoisin että myös muutkin tekstini saisivat lukijan huomiota kuin aina vaan ne uusimmat tuotokset.
Kiitos kaikille teille jotka runojani luette ja ehkä myös vierailette blogissakin.  :)Olkaa rohkeita ja antakaa palautetta.

Voiko antaa anteeksi mutta ei unohtaa?
 

Yksi kaunis päivä.
Yksi kaunis pieni hetki.
Kaikki sen hetkinen elämä lakkasi olemasta.
Ei ollut enää kuin tyhjyyttä.

Kiitos ja kunnia sille yhdelle,
oikeastaan kahdelle elämän potkimalle
jotka irrottivat kätensä ja
pudottivat minut rotkoon.

Hetkellisesti kuolin sisältä.
En tuntenut mitään.
En nähnyt,
en kuullut.

Vajosin koomaan.

Lautalla lipuin jonnekin sinne
jonka olemassaoloa en ollut vielä kohdannut koskaan aikaisemmin.
En edes silloin kun lapseni isä kuoli.

Saavuin sumuiselle saarelle.
Uskonut en enää mihinkään.

Minut murskattiin ja kaadettiin maahan.
Potkittiin ja hakattiin.
En välittänyt.

Heräsin keittiön lattialta.
Väsynyt kehoni pakotti minut nousemaan ylös.
Katsoin ikkunasta ulos.
Päivä oli kauneimmillaan.

Pyyhin valuneet meikit naamaltani.
Riisuin vaatteet.
Menin lämpimään suihkuun.

Kyynelten kastelemana kohtasin elämäni uudelleen,
sen uuden elämän.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit


Surullinen, koskettava, voimakas runo
 
Voimakas todellakin. Ollappa noin vahva, mitä tässä.
Kyllä moni jää kakkoseksi murskatun elämän palasten alle...
 

Käyttäjän kaikki runot