Ava Ave Maria

Runoilija Missy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2013
Viimeksi paikalla: 23.2.2016 20:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan kaikki tekstini niinkuin ne mieleeni tulevat. Ne ovat mitä ovat. Palaute on aina tervetullutta ja toivoisin että myös muutkin tekstini saisivat lukijan huomiota kuin aina vaan ne uusimmat tuotokset.
Kiitos kaikille teille jotka runojani luette ja ehkä myös vierailette blogissakin.  :)Olkaa rohkeita ja antakaa palautetta.

Voiko antaa anteeksi mutta ei unohtaa?
 
  Istun huoneessani.
  Pienestä kapeasta ikkunasta
  aurinko vierailee sisälle huoneeseen.
  Olen valon keskellä.

  Tunnen itseni rauhalliseksi.
  Mieleni on tyyni kuin
  meri myrskyn jälkeen.
  Poutaa ja harmoniaa.

  Olen ottanut itseltäni paljon sydämestäni.
  Totellut liian monta kertaa tunteita
  enkä järkeä.
  Anteeksi minä.

  Olen uinut syvissä vesissä,
  ollut pohjaakin pohjemmalla,
  vihannut itseäni niin syvästi
  että pelko ja sekavuus ovat
  teitäni johdattaneet.

  En ole uskaltanut lopettaa,
  jatkanut ei- sanoista huolimatta eteenpäin,
  katsomatta taakseni.

  Olen katunut. Katunut niin suuresti,
  etten voinut tietää hyvästeleväni
  sinua viimeistä kertaa.
  Mitä olisin voinut tehdä toisin?

  Ikävä vierailee luonani usein,
  kyynel kyyneleeltä luon nahkani uudelleen.
  Kivun kautta vahvistun,
  vaikka joskus tuntuukin etten saa henkeä.

  Sinut. Minut. Meidät.

  Tee tuhosi mutta vain kerran.
  En pelkää, olen vain vaiti hiljaisuudessani.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, etenkin loppu.
 

Käyttäjän kaikki runot