Me

Runoilija johannna

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tykkään saada palautetta ois ihanaa jos vaivaudutte :)
 

Muistatko vielä sen kaukaisen ajan, jolloin oli jännitystä ja kauniita sanoja.
Hiljaisuus hallitsi ja olimme niin ihastuneita, mutta niin ujoja.
Aika kului ja opimme luottamaan toisiimme, mutta vieläkin salasimme tunteemme
toisiltamme. Meillä oli huonot ja hyvät päivät mutta kestimme ne yhdessä.
Nyt kun aikaa on kulunut jaamme yhteiset unelmat, pelot ja salaisuudet.
Mikään ei voisi meitä erottaa sillä rakastamme toisiamme.

Selite: 
hehee en taida kirjottaa enään mitään tällästä.. :D
Kategoria: 
 

Kommentit

perinteinen kaunis rakkaudentunnustus

 

Käyttäjän kaikki runot