Mitä näet kun katsot minua?

Runoilija johannna

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tykkään saada palautetta ois ihanaa jos vaivaudutte :)
 

Näetkö minut kauniina ja hyväntuulisena ihmisenä jolla ei ole mitään ongelmia.
Niin täydellisenä ja uskomattomana ihanana.
Vai näetkö kyyneleiset silmät, joista elämän valo on sammunut. Riutuneet kasvot ja
hauras ruumis, joka ei jaksa enää elämän painoa kantaa.
Vai näetkö vain arvet käsissäni ja juokset pois?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"Riutuneet kasvot ja hauras ruumis, joka ei jaksa enää elämän painoa kantaa"
todella upeasti kuvaat..
"Vai näetkö arvet käsissäni ja juokse pois?"
Niin, se on niin vaikeaa, jos päällisin puolin kaikki menee hyvin. Silloin on vaikea sanoa, miten menee. Ja jos ei osaa sanoa milloin tuntuu pahalta.

Tällä on tarkoitus,
tämä on tunteella,
sydämellä kirjoitettu, koettu.
Tämä on uskolla ja epäuskolla tähditetty,
kysymys joka vaatii vastaustaan.

Todella upeaa tekstiä, sinä osaat käyttää sanoja hyvin.
Todella upea tunnelma, ja niin tuttua tunetta on tässä mukana.

 

Käyttäjän kaikki runot