Puhdistus

Runoilija johannna

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tykkään saada palautetta ois ihanaa jos vaivaudutte :)
 

Kuutamossa vesi näyttää tummalta ja samettiselta, aivan kuin pehmeä pelastus, synnistäpäästö.
Tuonne vain sukeltaisi, uisi kauas pois ja hukkuisi, kuunvalo hiuksissa kauniisti kimallellen.
Arvet sulautuisivat ihoon ja veri ja tuska valuisivat veteen.
Uidessa puhdistuisin kivusta ja epätoivosta ja lopulta vajoaisin kohti pohjaa ja olisin viimein kaunis ja hyväksytty.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja koskettava runo. Hyvää syntymäpäivää.^^

KOskettava.
Ehkä hieman tönkköä lukea, rivitystä voisi miettiä.
Esim. kohdat:
"kuunvalo hiuksissa kauniisti kimallellen. "
ja
"Arvet sulautuisivat ihoon ja veri ja tuska valuisivat veteen."
näiden väliin voisi laittaa rivin väliä. sekä sita seiuraavaa ennen voisi olla rivi välissä.
Muuten runosi on oikein kivaa luettavaa,
samaistun tähän fiilikseen mikä tässä runossa on.
En tiedä, minkälaine sinun tilanne on, mutta itselläni on aikalailla ohi tuo, et pelkää et ei hyväksytä. Kirjoitat hienosti ja varsinkin jos tää on sun omista fiiliksistä, niin oot hienosti purkanut kaiken sanoiksi. Ja rivien välistä kuitenkin tulee toivoa ja uskoa huomiseen, se on upea.

Nuoren elämän kiihkeässä rytmissä ajoittain ei kukaan ole niin kaunis tai niin hyväksytty kuin toivoisi, mutta sinunkin kohdalla tulee vastaan joku, jonnka silmissä olet kaunein maailmassa ja ainutlaatuinen. Älä tuota hänelle pettymystä, ei hän löydä Sinua tuosta piilosta.
Iloa elämääsi toivoo vaari, joka voisi olla isoisäsi

 

Käyttäjän kaikki runot