Miksi?

Runoilija johannna

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tykkään saada palautetta ois ihanaa jos vaivaudutte :)
 

Sinä vihaat minua.
Mutta en ymmärrä miksi, sillä en ole tehnyt mitään väärää, olin vain ihastunut sinuun.
Rakkaus saa tekemään kaikkea tyhmää, minkäs minä sille voin?
Voisit edes antaa anteeksi koska en kestä sinun kylmää hiljaisuuttasi.
Sanoisit edes jotain minulle niin voisin päästä irti menneisyydestä.
Miksi teet tämän kaiken minulle? Se on sinun syytäsi!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot