Ystävälle

Runoilija Laumastaan eksynyt

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki ei ole sitä miltä näyttää- Vain harvat näkevät pintaa syvemmälle.
 

Mulla on paha olla
kun tiedän
miten sinuun sattuu

Anna kätesi
Anna osa surustasi
Niin ehkä
On sinun helpompi kulkea

Koska sinun täytyy
jatkaa eteenpäin
Vaikka paha
hakkaa sinua maahan

Näetkö sen?
Auringon
Se haluaa taas paistaa sinulle

Ethän jää tänne,
pimeyteen
Tule kanssani
takaisin valoon
Minä autan sinua
Jos vain annat

Tule kanssani
En jätä sinua yksin

Selite: 
Ystävälle<3
Kategoria: 
 

Kommentit

haluaisin niin auttaa rakasta ystävääni kirjoitit sen mitä itse en ole saanut sanoiksi puettua.
todella kaunista ja koskettavaa runoilua.ihastuin täydelisesti!

 

Käyttäjän kaikki runot