Se yksi on heikko

Runoilija Laumastaan eksynyt

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki ei ole sitä miltä näyttää- Vain harvat näkevät pintaa syvemmälle.
 

Epäilyksen mietteitä
Turhaan luulisin
Mä olen vaan niin pelokas
että pienikin vastoinkäyminen
laskee pintajännitettä
Tekee astetta vaikeampaa
Mutta jokainen hyvä hetki

hymy,
kosketus,
suudelma

Ne opettavat minua
Ja pystyn taas
Sano mulle taas,
rakas sano!
Sano ne kauneimmat sanat
Tarvitsen niitä
mua muistuttamaan

Selite: 
Tätä ei välttämättä ihan tajua...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot