Elä pelkää

Runoilija Laumastaan eksynyt

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki ei ole sitä miltä näyttää- Vain harvat näkevät pintaa syvemmälle.
 

Sun pitää muistaa yrittää,
pitää muistaa uskaltaa.
Varovaisuus on hyvästä,
mutta ei saa pelätä.
Sillä niin paljon
voi kokematta jäädä

Sulle jää vain miete,
”mitä jos”
Mitä se olisi voinut olla
Mitä teistä
olisi voinut tulla

Elä pelkää
Tartu hetkeen
Rakasta
Anna asioiden edetä
omalla painollaan
Sillä sanotaan,
että asioilla
on tapana järjestyä

Selite: 
Elämässä pitää ottaa riskejä
Kategoria: 
 

Kommentit

ilman riskejä ei olisi elämää...
ja kerranhan sitä eletään... mitä sitä liikaa varomaan..
tykkäsin paljon...
tässä oli sitä jotain..

 

Käyttäjän kaikki runot