En kadu mitään

Runoilija Laumastaan eksynyt

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki ei ole sitä miltä näyttää- Vain harvat näkevät pintaa syvemmälle.
 

Miksi jätit minut tähän?
Mua pelottaa
Etkö silti voisi pitää kädestä
ja auttaa jatkamaan

Sä teit mulle elämäni parhaimman kesän
jota koskaan unohda en
Annoit paljon hyviä muistoja
olit syy kesäni kauneuden

Se kesä oli liian lyhyt
haluaisin elää sitä vieläkin
Aikaa jolloin suuri osa elämääni
olit sinäkin

En sua unohda
vaikka tahtoisin
Rakastin sua paljon
ja rakastan vieläkin

Selite: 
Rakkaus on välillä vaikeaa... Kesä oli jotain ihan parasta <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot