Salama

Runoilija hopeaneilikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen Enigma, Mystikko, Valon Soturi, Ikuisen Rakkauden Etsijä.
 

Sinä tulit,
kuin salaman leimahdus,
yksi kuiskaus sinulta
ja sait kaiken...

Sinä lähdit,
kuin salaman leimahdus
yksi kuiskaus sinulta
ja menetin kaiken...

Jäi vain pimeän pauhaava myrsky-yö,
ilman toivoa...
ilman valoa...

Yksinäisten surujen sateessa
yöni kieriskelen
nimeäsi huudan
tuskissain.

Sydän jäätyy...
Talvi on tullut,
jonka kestoa ei
voi tietää
ihminen...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot