Nimetön

Runoilija hopeaneilikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen Enigma, Mystikko, Valon Soturi, Ikuisen Rakkauden Etsijä.
 

Syksy saapuu hiipien,
yön pimeys kasvaa hiljalleen.
Sade soittaa säveliään,
tuuli virittelee viuluaan.

Unet ottavat vallan.
On aika juhlia
ja nähdä satonsa kypsyys.

Sielussa kannetaan elämän tuoksua,
tummansinisessä pilvessä
on kauneude kaipuu
kuin kaukaiset
usvaiset
satamat.

Salaisuudet koittavat
musertaa sydämen,
kahleistaan vapautuva toukka
muuttuu perhoseksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista alusta loppuun.

Hyvää syntymäpäivää kanssa.

Mystisen utuinen... katkeran kauniskin... perhoseksi puhkeava

Kaunista..

Kaunista alusta loppuun.

Hyvää syntymäpäivää kanssa.

Mystisen utuinen... katkeran kauniskin... perhoseksi puhkeava

Kaunista..

 

Käyttäjän kaikki runot