Minä olen se tuuli...

Runoilija hopeaneilikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen Enigma, Mystikko, Valon Soturi, Ikuisen Rakkauden Etsijä.
 

Minä olen se tuuli
joka kohoaa siivilleen
rummun kiihkeässä rytmissä
rakkauden tähden.

Minä olen se tuuli
joka hiipii yöllä
avoimesta ikkunasta sisään
ja suukottaa huuliasi.

Minä olen se tuuli,
joka hyväilee väsynyttä ihoasi
ja pyyhkii synnin musteen pois.

Minä olen se tuuli,
joka itkien pesee
vihalla tatuoidun
kehosi puhtaaksi
menneisyyden kivuista.

Minä olen se tuuli,
joka peläten uskoo,
että
kastamalla
katumuksen mereen
tummat raskaat suortuvasi
ne muuttuvat kullanvaaleiksi
viattoman enkelin kutreiksi.

Minä olen se tuuli,
joka kuiskaa korvaasi
Ikuisuuksien takaa
Vahvan Veren Sanat
jälleensyntymän tulesta
ohjaten sinut takaisin
polullesi.

Selite: 
Ihmisten erilaisuus on rikkautta.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot