Huonompi kuin muut?

Runoilija Tanjuzka85

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.11.2005
Viimeksi paikalla: 22.2.2024 11:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunnen itseni huonommaksi kuin muut. En koe onnistuvani missään. Tällä hetkellä voisin hautuatau sängyn pohjalle ja olla sinä liikkumatta mininkään. Mutta en voi, koska on asioita jotka pitää hoitaa vaikka ne tuntuvat ylitse pääsemättömiltä.

Koulu tuntuu siltä, että kaikki tieto tungetaan väkisin päähän. Mikään ei tunnu enään hauskalta. Haluisin päästä irti siitä tunteesta, että väännän pakosta hampaat irvessä ja rystyset punasina päivästä päivään.

Kotona vaan toivon, että kukaan ei puhuisi minulle. Saisin olla ihan rauhassa tai jossakin muualla missä kukaan ei keskeyttäisi asioita mitä olin tekemässä sillä hetkellä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot