Avun huudot

Runoilija Tanjuzka85

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.11.2005
Viimeksi paikalla: 22.2.2024 11:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huudan apua vaikka tiedän, että kukaan ei tule auttamaan.
Kaikki katsovat vain ohitseni. I
tken. Käteni ovat täynnä haavoja, joista vuotaa verta. En selviä enään kauaa, jos kukaan ei tule auttamaan. Tarvitsen jonkun joka pitää huolta minusta.
Huuudan vielä viimiesillä voimillani.
Näet, mutt et heti uskalla tulla lähemmäksi. Silmistäsi näkee, että pelkäät mutta siltikin lähestyt hiljaa minua kohti.
Autat minua ja kuin sanaa sanomatta katoa yön pimeyteen. Huudan perääsi: - Tule takaisin. Nyt mietin, että näenkö sinua koskaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot