Onko enään mitään?

Runoilija Tanjuzka85

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.11.2005
Viimeksi paikalla: 22.2.2024 11:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Koska lakkasin olemasta minä? Se jonku tuntsin hyvin ja tiesi mitä halusi.
Koska se muuttui epävarmaksi ja hauraaksi ihmiseksi?
Aivan kuten kukka, joka lakastuu menettä kaiken
hohtonsa, pudottaa kaikki terälehtensä tuntien itsensä alastomaksi
ja mitään sanomattomaksi tässä maailmassa.
Joka lopulta heitetään pois roska kaiken turhan mukana.

Selite: 
Voiko ihminen muuttua liikaa?
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos =)

 

Käyttäjän kaikki runot