Taas kummituksena?

Runoilija Tanjuzka85

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.11.2005
Viimeksi paikalla: 22.2.2024 11:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minkä takia kukaan ei kuuntele mitä sanon?
Olenko taas se kummitus kaiken keskellä,
jota kukaan ei huomaa eikä nää?
Avun huutoni kaikuvat vain tyhjille
seinille. Se saa itseni miettimään kaikenlaista.
Mietin jo sitäkin, että saisinko muut heräämään
ympärilläni jos viiltelisen itseäni. Avaisiko sittenkään kukaan
silmiään ja korviaan? Kuuntelisoko silloin
joku tosissaan mitä yritän sanoa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

joskus tuntuu siltä että sieluni huutaa huomiota mutta ei kukaan välitä eikä kuule,ei ole kiva tuntea itsensä kummituksena,hyvä runo:))

 

Käyttäjän kaikki runot