Sinulle rakas

Runoilija Biaatch

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

heissuli vei kissan kalan vei.. xD
 

Minun sydämeni lentää öisellä taivaalla, kuin lepakko luoksesi.

Tunnen kuinka tuuli puhaltaa, kun sydämeni ylittää meren ja vuoret.

Minun sydämeni lentää öisellä taivaalla, kuin lepakko luoksesi vaikka toiselle puolelle maailmaa...

NIIN PALJON SINUA NYT KAIPAAN!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot