Voi kun vaan tietäisit

Runoilija Biaatch

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

heissuli vei kissan kalan vei.. xD
 

Kun sängyllä yksin makaan, sua mietin salaa.
Meinaa kyyneleet ottaa vallan, mut sen tapahtua en anna.
Muistot niin ihanat mieleen palaa, mut suren kun en sua saa halaa.

Nyt ilta vaihtuu yöksi ja taivas tähti vyöksi.
Kauniit muistot mut uneen tuudittaa ja sallin sen yhden kyyneleen mua lohduttaa.

Odotan koska luoksein sut taas saan, liioin en päivää tiedä vaan.
Kun valmis oot niin tiedä tää, sun omas oon vielä kunnes kuolema meidät erottaa <3

Selite: 
Tämmöinen pikku teksti tuli rustattua ohimennen ihmiselle jota kaipaan todella paljon 3 päivää ja yötä itkin ja sitten päätin et saa riittää tunteeni kokosin tähän niin hyvin kuin pystyin toivottavasti pidätte :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot