Sinulle rakkain

Runoilija Biaatch

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

heissuli vei kissan kalan vei.. xD
 

Tahdon sut lähelleni, tahdon halata enkä koskaan päästää irti.
Huomaisitko vartaloni lämmön?
Tahdon tuntea kosketuksesi ja nähdä kasvosi kun katsot silmiini.
Näetkö sen kaipuun ja tuskan sisälläni?
Tahdon makoilla vierelläsi ja nukahtaa syleilyysi.
Huomaisitko kuinka vapautunut olen?
Tahdon viettää kanssasi ikuisuuden täällä ja toisen taivaassa.
Mutta riittäisikö se edes?
Tahdon että tiedät kuinka paljon sua rakastan <3
Mutta tahdotko sinä tietää sen?
Haluan tietää tahdotko sinä saamaa kuin minä.
Vai pitääkö vastausta pelätä?
Toivon että kerrot sen pian <3
Mulla on aikaa odottaa jos vain kerrot edes jotain mikä auttaa jaksamaan.

Selite: 
Kirjoitin tämän omalle kullalleni jonka kanssa aikasemmin erosimme mutta edelleen olemme yhdessä päivittäin. Sain vastauksen muutamiin näistä kysymyksistä heti ja edelleen odotan sitä tärkeintä :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkää kaipausta ja isoja tunteita. Pidin tästä, samoja tunteita ja ajatuksia itselläkin.

 

Käyttäjän kaikki runot