MIKSI?

Runoilija Biaatch

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

heissuli vei kissan kalan vei.. xD
 

Taas syksy tekee tuloaan,
sade sen saa tajuamaan.

Pian olen taas vuoden vanhempi,
mutta en suinkaan vahvempi.

Itse et sitä tiedä, mutta minä kyllä
TIEDÄN!

Sinä tuhoat minut pala palalta,
mutta minä annan sinun tehdä sen.

En tiedä mikä minua vaivaa,
ehkä olen liian heikko?

Itse et sitä tiedä, mutta minä kyllä
TIEDÄN!

Sinä tapat osan minusta joka ikinen päivä,
mutta minä en tee mitään estääkseni sinua.

Nyt minä vihdoin tiedän, miksi en pistä vastaan.
Minä tiedän sen nyt!
RAKASTAN SINUA!
sen sinäkin tiedät, mutta rakastatko
sinä minua enää, kun teet minulle näin?

Selite: 
Tämän kirjoitin kihlatulleni kun hän kävi niin "väkivaltaiseksi" ei teoin vaan sanoin...
Kategoria: 
 

Kommentit

Itkuhan tässä tuli, kun runosi luki. Sattui sopivasti tilanteeseen jossa olen. En olisi itse osannut sitä noin hyvin runona ilmaista. Todella hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot