Elämäni

Runoilija Biaatch

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

heissuli vei kissan kalan vei.. xD
 

Liian kauan uskoin sun valheisiis.
Liian kauan odotin sun muuttuvan.

Heitin elämäni hukkaan pelkän rakkauden takia.
Tein vuokses mitä vaan ja nyt se kostautuu.
Juokset missä sua huvittaa ja pelleilet
kenen kanssa sua huvittaa.
Et enää ajattele miltä musta tuntuu.

Mä tyhmä jätin kaiken mulle tärkeen toiseen kaupunkiin ja muutin sun luokses.
Mä tyhmä lankesin sun lepertelyille ja suostuin naimisiin.
Nyt huomaan kuinka pahan virheen oon tehny.

En koskaan tuu samaan sitä kaikkea onnea takas mitä mulla joskus on ollu.
Toivon vaan et pystyn täältä pohjalta taas nousemaan omille jaloilleni ja voisin sut unohtaa..

Selite: 
Elämäni virhe oli mennä naimisiin ihmisen kanssa joka saa minut nyt tuntemaan noin.. ^
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot