Tahdon

Runoilija aamunsarastus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2005
Viimeksi paikalla: 30.11.2015 5:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.12.1989

 

Tahdon herätä kanssasi nousevaan aamuun,
tahdon kulkea päiviä kanssas.
Tahdon kerätä elämänjyväset talteen,
tahdon jakaa ne kanssasi sun.

Tahdon yhdessä jakaa nää elämän haasteet,
tahdon näyttää sen vuodesta vuoteen.
Tahdon jakaa nää elämän ilot ja onnen,
tahdon viereltäin löytää sut aina.

Käsi kätehen liittyy ja sydän löytää toisen,
tienneet oomme jo kauan,
että yhdessä kulkien käy meidän tie
ja se maksaa tän kaiken vaivan.

Tänään kuulevat muutkin, kun sanomme sen ett’
: rakastan sinua aina.
Tahdon kanssasi vanheta tietäen
ei mikään meitä erohon paina.

Kirkon kellot ne soivat ja kaunista on
ja mukana kaikki on rakkaat.
Tänään vannomme valat nuo ikuiset
ja kallioon sanat nuo hakkaat.

Sanoista tärkein on suullamme nyt
ja toivon, ett’ muistat sen aina.
Minä Tahdon rakastaa sinua
ja lupaan tahtoa sitä aina.

Selite: 
Mieli pyörii jo kovasti tulevissa häissä ja mietityttää pitäisikö kirjoittaa sinne runo, jonka lausuisi? Kannattaisikohan, uskaltaisikohan ja mitähän tyyliä hakisi? Onneksi vielä on aikaa miettiä, hioa ja miettiä lisää..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot