Yksi on poissa

Runoilija aamunsarastus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2005
Viimeksi paikalla: 30.11.2015 5:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.12.1989

 

Nyt yksi on poissa,
tuskan ja kivun kantamattomissa.
Ikävä on suuri, suunnaton,
muttei voittamaton.

Yksin ei tarvitse tätä tuskaa kestää,
sillä siinä,
aivan lähellä,
on toinen
sua tukien ja rakastaen.

Yön pimeydessä löydätte lohdun,
toistenne käsivarsilta.

Voimia suureen suruun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onneksi on joku,joka tukee ja lohduttaa,kun on vaikeaa. Voimia ja kaikkea hyvää elämääsi.

Yhdessä olo ja puhuminen tekee surutyötä.

 

Käyttäjän kaikki runot