Isänpäivänä

Runoilija aamunsarastus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2005
Viimeksi paikalla: 30.11.2015 5:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.12.1989

 

Ei ole meillä huolen häivää,
kun tänään vietämme juhlapäivää.
On isä meillä paras,
oli kyseessä karhu tai varas,
hän meitä suojaa ja huolta kantaa,
hetket kalleimmat meille antaa.
Tänään juomme taas yhdessä kahvit
ja keräämme pois lahjapaperit, pahvit.
On lahjoja muuan ja kortteja pari,
mut' lahjoista suurin on yhdessä olo
ja lämmin turvaisa kotikolo.

Selite: 
Pikkusisko yllätti minut tänään pyytämällä, että kirjoitan runon isänpäivä korttiin. Tässä lopputulos.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot