Kesällä sit taas...

Runoilija KadotettuSielu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 30.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Siis kaikki kirjottamani runot eivät ole pakolla tapahtunut minulle. Kirjotan vaan voimakkaista tunteista runoja joita päähän pilkahtaa.
 

Muistatko sinä ne hetket yhtä hyvin kuin minä?

Se kuinka otit minua kädestä kiinni
ja heiluttelit yhteen liitettyjä kasiämme.

Kuinka nauroit tyhmille vitsilleni
ja kuinka ymmärsit minua,
vaikka en sanonut mitään ääneen.

Miten surusilmissä pakkasimme tavaroitasi
ja kuinka tartuimme veilä toisiimme kiinni siinä laiturilla, ennenkuin junasi tuli.

Kuinka vilkutit astuessasi vaunuusi
ja kuinka seisoin ikkunan takana
katsoen kuinka asettauduit paikallesi.

Kuinka viimeisen kerran vilkutit hyvästiksi
ja miten hävitimme toisemme junan lähtiessä liikkeelle.

Ja sitten muistatko sen viestin jonka lähetit minulle.

' Nähään sitten ensikesänä taas :) '

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot