. puolikas .

Runoilija KadotettuSielu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 30.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Siis kaikki kirjottamani runot eivät ole pakolla tapahtunut minulle. Kirjotan vaan voimakkaista tunteista runoja joita päähän pilkahtaa.
 

Kuinka voi olla mahdollista, että olen sisältä ontto?

Kukaan ei syönyt sieluani, kukaan ei satuttanut minua niin, että sieluni kuoli sisältäni.
Olenko syntynyt näin viallisena?
Olinko jo syntyessäni vain tyhjä kuori?

Voinko ostaa itselleni korvaavan osan, onttoon sieluuni?

Tekee pahaa iloita.
Mutta tekee paha olla surullinen.

Huomaan, etten enään osaa olla tyyni ja välinpitämätön tätä tyhjyyttä kohtaan.
Millon saan oman onneni?
Milloin saan itselleni sen kaiken, mitä muilla jo on?

Haaveilen turhaa.

Nauran sen kaiken ulos.
Kuka haluaa kuoren, kun voi saada kokonaisen ihmisen.

. Haaveilen turhaan .

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot