Vuotta vanhempi

Runoilija KadotettuSielu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 30.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Siis kaikki kirjottamani runot eivät ole pakolla tapahtunut minulle. Kirjotan vaan voimakkaista tunteista runoja joita päähän pilkahtaa.
 

Oho hupsista,
jo noin vanha, kun kakun kynttilät näyttävät.

Sinne meni sekin aika, kun barbit oli kova sana.
Nyt se aika, meikin ja muun härpäkkeen piiriin,
on joutunut.

Ei sitä niin ymmärräkään,
enenkuin näin jälkeenpäin ajattelee.
Ei sitä pärjätty yksinään, viime vuonnakaan,
kaveria siihen rinnalle tarvittiin onnea tuomaan.

Lahjoja kai tuli vino pino, mitä niitä laskemaan,
kunhan mahdollisimman moni,
tuli hyvää onnea jakamaan.

Itselle pala, ystävälle hieman suurempi,
Mitä sitä nyt pihtaamaan, kun kerran onnea voi toiselle, kakkupaloina jakaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

JEI! synttäriruno :) sellasii en oopaljoo nähny :D mut tää on kiva.

JEI! synttäriruno :) sellasii en oopaljoo nähny :D mut tää on kiva.

 

Käyttäjän kaikki runot