. Pientä elämää .

Runoilija KadotettuSielu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 30.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Siis kaikki kirjottamani runot eivät ole pakolla tapahtunut minulle. Kirjotan vaan voimakkaista tunteista runoja joita päähän pilkahtaa.
 

Riehun kuin hullu, hypin ja pyörin.
Katsoit minuun kerran. Toisen ja kolmannenkin.

Ajattelet minun olevan outo.
Hieman viira ehkä päästäkin.
Olen se erilainen erikoisine erilaisuuksineni

Pyöräytät silmiäsi.
Olen kuin lapsi, vaikka aikuistua minun pitäisi.
Leikittelen ja sekoilen, ikääni kuulumattomalla tavalla.

Entä jos pidän itsestäni näin.
Entä jos en halua aikuistua.
Entä jos en vain ota itseäni aina niin vakavasti.

Pitäisikö minun vetää nuttura niin kireälle,
että veri ei kierrä päässäni.
Sinun mielestä kyllä.

Anteeksi, mutta en ole taipumassa tahtoosi.
Anna minun mennä.

Tulen olemaan tämä erikoislaatuinen,
vielä päivä päivän jälkeenkin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot