Nimetön

Runoilija sarvihaara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Tällä hetkellä kirjoittelen tunnelmsta. Olotiloista. Itsetutkiskelusta. Prosesseista.


Hetkittäisiä runotulvia.
 

Tarve
miten voi olla niin tarve että
pakokauhu iskee kun ei toisesta kuulu
yhtään mitään
kahteenkymmeneenyhteen minuuttiin

Miten olla niin kiinni että jäätää sydäntä
kun ei ole toisessa kiinni ei tarpeeksi kiinni
etteikö liian helposti voisi irrota

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot