Nimetön

Runoilija sarvihaara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Tällä hetkellä kirjoittelen tunnelmsta. Olotiloista. Itsetutkiskelusta. Prosesseista.


Hetkittäisiä runotulvia.
 

Luen Pentti Saarikoskea,
kuten hädän hetkillä soutuveneessä,
poljetaan tulppaa paljain jaloin.

Järjestelen sinua ja kirjan sivuja,
sain sen valmiiksi kunnes pääsit käsiksi synapseihin.
Istuin isäni nojatuolissa enkä saanut otetta maailmasta,
televisiossa puhuttiin dopamiinista,
minä käänsin kylkeä.

Sammutin auton ylämäkeen,
sellaista ei unohda vaikka ehkä olisi parempi,
isäni opetti painamaan DTC - siitä tulee positiivista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot