Nimetön

Runoilija sarvihaara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Tällä hetkellä kirjoittelen tunnelmsta. Olotiloista. Itsetutkiskelusta. Prosesseista.


Hetkittäisiä runotulvia.
 

Ajattelin ihmisiä
niitä jotka ovat saaneet kaiken
he voivat enää vain hävitä sen.
Keskiviikkona herään tyytyväisenä
et voi olla päässäni intensiivisesti
kun on ilta.
Onko väärin haluta vapautta?
sen tatuoin ranteeseeni ja loput saat sinä.

Ajattelin jos olisit täällä
tekisin kasvispastakastiketta sinä pastaa.
Nojaisin keittiön pöytään ja katselisin sinua
hymyilisin soijarouheelle.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot