Nimetön

Runoilija sarvihaara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Tällä hetkellä kirjoittelen tunnelmsta. Olotiloista. Itsetutkiskelusta. Prosesseista.


Hetkittäisiä runotulvia.
 

miltä se tuntuu
istun nojatuolissa
nisti ilman neuloja

sitä ei voi ostaa kaupasta
ei kaduilta

millon jäin kiinni en tiedä
se käy huomaamatta
keskittää ajatukset

leikin selväpäistä heidän seurassaan
ja yksin etsin muistoja
laimeita annoksia

tarvitsen

tarvitsen enkä tiedä kelle
sen voisin sanoa kuinka paljon
tai pahasti

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot