Nimetön

Runoilija sarvihaara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Tällä hetkellä kirjoittelen tunnelmsta. Olotiloista. Itsetutkiskelusta. Prosesseista.


Hetkittäisiä runotulvia.
 

Tuntuu että unohdan aina
mitä tarvitsee sanoa
järven toisella puolella on valomeri
herään yöllä puheluun jonka
soittajaa en koskaan ymmärrä katsoa
tiedän sen kuitenkin, se on tullut jo tavaksi

Tänään kassamies katsoi perääni
kun en hymyillyt kuten tavallista
tänään ei tullut Huomenta Suomi, olin valveilla
sänkyni on turvapaikka siellä ajattelen
tiedätkö, mielettömästi sinua rakastan
täällä halkean rajoituksiin
siihen kun ihminen voi lähteä niin helposti
kun itket ja kun saan leikkiä koiraa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot