Nimetön

Runoilija sarvihaara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Tällä hetkellä kirjoittelen tunnelmsta. Olotiloista. Itsetutkiskelusta. Prosesseista.


Hetkittäisiä runotulvia.
 

Miksi sinun pitää olla olemassa
hän kysyy.
Kävelen avojaloin kun kevät on tarpeeksi pitkällä
R-kioskin kohdalla jalkakäytävässä on erivärisiä tiiliä
en saa kävellä sen rajan yli sen muistan
Minun pitäisi katua tekojani sanoo yhteiskunta
mutta mitä se sitten olisi, sinua? Siinä mielessä olen
jotenkin erilainen mutta en paha
Kuuntelen uutisia, sanovat sotilaallisia toimia
olen ylpeä maastani sen verran kuin se on osaa ottamatta
Seison maitohyllyllä luomu maksaa tuplasti
se on vääryyttä ja toisinaan olen vain opiskelija mutta yritän
Zeus halkaisi ihmisen kahtia enempää en tiedä vastausta
jos siihen emme halua tai uskalla uskoa niin
sattuman vuoksi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot