vuosi

Runoilija KalpearuusU

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ruusu vuorenrinteellä kasvaa
uutta kesää kohmeessa oottaa
kova tuuli puhaltaa
ruusua se ravistaa
lumet hiljaa sulaa
ei vedestä oo pulaa

kevät pian saapuu
lahot puut kaatuu
nyt jo ruusu kukoistaa
kyllä kesä tulla saa

syksy joet huuhtoo
minua se kiehtoo
talvi maata riuhtaisee
ruusuun kohmeen kietaisee

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot