Lupaus

Runoilija KalpearuusU

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä opetit mut
Jälleen elämään, Tuntemaan,
kielsit luovuttamasta
sä opetit mut taistelemaan vastaan
sitä pahuutta
joka oli kauan mua
satuttanut

lupasit mulle rakkautta
erinlaista. kuin mikä oli
mua ennen polttanut,
vahingoittanut
sä suljit mut syliisi
ja lupasit ikuisesti pitää kiinni
etkä koskaan päästä irti

kyyneleesi putosi
kasvoilleni,
luuhistuin polvilleni
ja sanoin,

Kiitos...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot