Kuulet

Runoilija KalpearuusU

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jaksaako enää jalkani kantaa
Yksinäisyyden antamaa taakkaa
kaukana kaikesta
tutusta ja rakkaasta

olet kaikkeni
kannamme taakkamme
sä pidät mut pystyssä
jopa yön pimeässä

kuulet kaipaukseni
kaikki rukoukseni
luokseni viellä saavut
ja syliisi mut suljet
käsi kädessä kuljet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo!

 

Käyttäjän kaikki runot