Inhoa

Runoilija KalpearuusU

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiljaa sisälläni huutaa
sydämmeni uutta kuuta
Kaukana kaipauksein on susta
Kun kaiken ympärilläs
Vihaksi muutat

Sinä valehtetet
Etkä vähääkään säästele
Olet suorastaan syntinen
Hyvästele kaikki entinen

Pidät itseäsi alkuna
Kaikkien Jumalana
Kaikkein kauneimpana
Sanojes takana

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot