Jos viellä palaisit

Runoilija KalpearuusU

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet ollut kaukana niin pitkään,
En tiedä kauanko enää kestän,
Sanoja en löydä ikavään,
Niin paljon että itkettää,

Odotan yhä täällä,
Saavut ihan millä säällä,

Kaikki sulta vietiin,
Ja sut sinne raahattiin,
Samalla he repivät,

Sydämmemme kahtia..

Sydämmeni roikkuu kaulassas,
Niin kuin sinunkin minussa,
Olemme yhtä,
Sinut vietiin syyttä,

Minulta sinut riistettiin,
Repii kaipaus mieltä,
Kumpa pääsisit jo sieltä,
Lupasit että viellä joskus..

Palaat..

Mua halaat, suutelet ja rakastat
sanojas toistat..
vain sitä samaa

Mua Rakastat <3

Selite: 
Mun paras ystävä, Vaikkakin orpo. Se vietiin kauas. siellä se monta kuukautta. Mutta sillä on mun sydänkoru jonka annoin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot